Normal_heckertlierop

Op zaterdag 10 mei houdt Heckert & van Lierop, erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen, een open dag in de nieuwe werkplaats en oefenruimte in Eindhoven. Tijdens deze feestelijke en bewegingsvolle dag kunnen  belangstellenden kennis maken met alle aspecten van dit bedrijf in beweging. Dat meldt Heckert & Van Lierop in een persbericht.

Klanten, relaties, stadgenoten en overige belangstellenden zijn van harte welkom om een demonstratie of rondleiding bij te wonen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld zelf ervaren hoe het is om met een beenprothese te lopen. Ook kan er een voetdrukmeting worden gedaan, waarbij de drukverdeling onder de voeten wordt gemeten, of een scan van de bloedvaten waardoor de doorbloeding van de benen inzichtelijk wordt.

Heckert & van Lierop levert orthopedische hulpmiddelen zoals korsetten, steunzolen en sportbraces, waarmee het weer mogelijk wordt om bewegingen te maken die worden beperkt door pijn of functieverlies.

Omdat de leverancier de producten zelf adviseert, aanmeet en ook produceert, is de betrokkenheid met de klant en het product groot. Aanpassingen kunnen op maat en snel worden uitgevoerd. Heckert & van Lierop is gevestigd op industrieterrein De Hurk aan de Witbogt 10 in Eindhoven.

© Nationale Zorggids