Logo_logo_btk_pms_fc

BTK Kraamzorg uit Overijssel neemt met ingang van 1 januari 2014 VVT Kraamzorg over. De afdeling Kraamzorg van zorgorganisatie BTW wordt daarmee een de grootste kraamzorgleveranciers in de regio Oost-Nederland. Dit meldt Medical Facts.

Directeur Bert Kolfoort van BTK is erg blij met de overname van VVT. “BTK Kraamzorg is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Met de komst van VVT wordt de organisatie nog verder versterkt.” VVT Kraamzorg is vertegenwoordigd op locaties in Drenthe, Overijssel en Gelderland. Met de krachtenbundeling vergroot de kraamzorgorganisatie haar kansen op de regionale markt.  Volgens directeur Kolfoort is krachtenbundeling in deze tijd erg belangrijk om de groei vast te kunnen houden en zelfs verder te kunnen uitbreiden.

Voor de cliënten van VVT Kraamzorg zal er niets veranderen. Vooralsnog zal de werknaam VVT gehandhaafd blijven. “De wens van de cliënt blijft centraal staan,” aldus de directeur. De activiteiten van VVT worden wel ondergebracht onder de paraplu van BTK maar afspraken die de cliënt heeft gemaakt met VVT Kraamzorg blijven gerespecteerd. Bijvoorbeeld als het gaan om de persoonlijke voorkeur voor een kraamverzorgende of de wensen tijdens de kraamperiode.

© Nationale Zorggids