Logo_z_masterclasses

Nederland vergrijst. Mede door de WMO en verdere decentralisatie van de AWBZ is de ondersteuning van en zorg voor ouderen is sterk in beweging. De overheid wil dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Gemeenten moeten zorgen voor activiteiten op het gebied van ondersteuning en begeleiding. Zelfredzaamheid en eigen kracht zijn de sleutelwoorden!

 

Bent u werkzaam in de ouderenzorg? En is de toekomst van de ouderenzorg voor u, net als voor velen, nog onduidelijk?  Kom dan op 30 november naar de Z Masterclass op Nyenrode Business Universiteit.

Deze masterclass met sprekers als Katrien Luijkx (Bijzonder hoogleraar Ouderenzorg) en Liane den Haan (directeur van de meest invloedrijke seniorenorganisatie van Nederland) biedt visie, koers en inzicht in toekomstbestendige ouderenzorg. Aan de hand van onderzoek én praktijkvoorbeelden geven de gerenommeerde sprekers hun visie op de ouderenzorg van de toekomst.

Bekijk hier het programma en schrijf u in via http://www.rtlz.nl/events?event=masterclasses! Met code NZG30N betaalt u als  bezoeker van de Nationale Zorggids 249 euro (i.p.v. 299 euro) dit is inclusief netwerkborrel en lichte maaltijd.

(Advertorial)