Normal_duo_tegen-een-_muur

Duo is een veilige douche én een comfortabel bad ineen dankzij de vrijwel drempelloze instap. Een slimme en ruimtebesparende 2-in-1 oplossing die door de dubbele functie in iedere badkamer past. Het douchegedeelte beschikt over een vlakke bodem en een heerlijke regendouche, zodat u comfortabel en veilig kunt douchen. Het ergonomische nekkussen zorgt voor veel ligcomfort tijdens het baden.

Een badkameroplossing voor jong en oud

Komen uw (klein)kinderen logeren? Dan kunnen ook zij dankzij Duo van Kinedo elke dag veilig douchen of een bad nemen. De geïntegreerde baddeur voorkomt gevaarlijke klimpartijen over de hoge badrand. Dankzij het baddeurtje kunnen u en ook uw kleinkinderen makkelijk en bijna drempelloos in- en uitstappen. De geïntegreerde deur van het bad opent naar binnen, hierdoor blijft voldoende ruimte over naast het bad, waar u bijvoorbeeld een opbergmeubel of wasmand kunt plaatsen. Het afneembaar en neerklapbaar douchezitje zorgt ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier ontspannen kunt douchen.

Stel uw Duo zelf samen

Wilt u uw douche/bad combinatie voorzien van extra comfort of veiligheid? Op de website van Duo kunt u zelf heel gemakkelijk uw douche/badcombinatie naar eigen wens laten samenstellen. U heeft keuze uit diverse maten, opties en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een handige magnetische handdouche, die u op elke gewenste hoogte kunt plaatsen. Of kies voor een opklapbaar ergonomisch zitje of een heerlijk massagesysteem met voetmassagejets, hydrojets en kleurtherapie. Als u een configuratie hebt gemaakt kunt u eventueel kiezen voor een gratis advies aan huis. U ontvangt dan geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting een offerte op maat.

Geïnstalleerd door een vakman uit uw buurt

Deskundig advies bij de aanschaf van een nieuwe douche/bad combinatie is heel belangrijk. Daarom wordt Duo enkel verkocht door erkende installateurs waar vakmensen de tijd nemen om u goed te adviseren. Interesse? Vraag een gratis vrijblijvend thuisadvies aan bij een erkende Duo verkooppartner bij u in de buurt. De installatie van een Duo bad en douche zal meestal binnen 1 dag gerealiseerd zijn.

Ruim 45 jaar ervaring

Kinedo, onderdeel van SFA Group, is een Europese fabrikant van douchecabines, douchebakken, douchewanden en –deuren en baden. Opgericht als familiebedrijf, heeft Kinedo zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een innovatieve en ervaren douchefabrikant. Dankzij haar ruime expertise van meer dan 45 jaar, begrijpt Kinedo als geen ander hoe belangrijk een optimale douche- en bad beleving voor u is.

(Dit is een advertorial van SFA Benelux BV)