Normal_dieet_gezondheid

Januari is voor de meeste mensen de maand van de goede voornemens. Meer sporten, goede voeding, meer doen waar je echt gelukkig van wordt. Kortom een betere leefstijl ontwikkelen. Een lifestylecoach kan je helpen die prettige leefstijl ook daadwerkelijk door te voeren. Het aantal lifestylecoaches dat zich heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK), is in de afgelopen vijf jaar ruim verviervoudigd: van 384 in 2014 naar 1607 eind 2019. Dit meldt de KVK.

Het aantal lifestyle coaches is explosief toegenomen in vijf jaar tijd. Een leefstijlcoach coacht mensen om op verschillende vlakken een prettig leven te krijgen. Dit kan op het gebied van gezondheid zijn, maar ook op het vlak van persoonlijke of zakelijke ontwikkeling.

Er is gezocht in het Handelsregister naar het aantal ondernemers die in de bedrijfsomschrijving heeft vermeld lifestylecoach te zijn. In iedere provincie is het aantal gegroeid, maar de meeste bevinden zich in Noord-Holland (van 91 naar 403), Zuid-Holland (76 naar 353) en Noord-Brabant (64 naar 224).

Door: Nationale Zorggids