Logo_pgvz

Zorgorganisatie PGVZ in Zwolle neemt het werk van TSN en Vérian over. Het neemt ruim 140 medewerkers van TSN over en zal zorg bieden aan ongeveer 775 van de failliete thuiszorgorganisaties. 33 Vérian-medewerkers kunnen overstappen naar PGVZ. Dankzij de overname verandert er niets aan de zorg voor cliënten. Dit meldt Zorgvisie. 

In de gemeente Zwolle mochten zorgorganisaties zich melden als zij interesse hadden in een overname van TSN. Uit alle aanmeldingen bleek PGVZ het beste aanbod te hebben, mede door de belofte van baanbehoud en dezelfde arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers. Ook speelde de instandhouding van de medewerker-cliëntrelatie een grote rol. De organisatie start op korte termijn met kennismakingsgesprekken met cliënten en zal daarbij de zorgtevredenheid in kaart brengen.

De medewerkers van Vérian zijn inmiddels geïnformeerd over de overname en zijn opgelucht dat zij onder behoud van salaris en uurloon verder kunnen. De medewerkers van TSN in Zwolle worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. 

©Nationale Zorggids