Normal_woningbouw_woning_huizen

Door de start-up On(t)roerend Goed krijgen ouderen de kans om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis werkt de start-up aan de ontwikkeling van toekomstbestendige woonconcepten. Dat meldt Zilveren Kruis.

On(t)roerend Goed helpt organisaties een nieuwe bestemming te geven aan leegstand. Door de toenemende vraag naar seniorenwoningen, de leegstand van verzorgingshuizen en hervorming van langdurige zorg is een nieuwe vastgoedstrategie nodig. “In co-creatie met zorgorganisaties bieden we nieuwe oplossingen voor bestaand en leegstaand vastgoed. Daarbij denken we niet alleen mee over het woonconcept, we ontzorgen instellingen ook bij het vastgoedbeheer”, zegt Sabine Megens de Meza van  On(t)roerend Goed.

Ouderen of ouders van kinderen met een beperking worden door  On(t)roerend Goed goed geholpen bij de realisatie van een geschikte woon-zorglocatie. De organisatie brengt eigenaren van leegstaand zorgvastgoed samen met mensen die een woonruimte nodig hebben.

Door: Redactie Nationale Zorggids